The King's Man

Kategori: Aksion Komedi Aventurë

Vizyona Giriş: 01/11/2019

Yönetmen: Matthew Vaughn

Oyuncular: Ralph Fiennes Gemma Arterton Aaron Taylor -Johnson

Filmin Konusu

Gjersa një grumbull tiranistësh dhe mendje kriminale mblidhen për të bërë një komplot për luftë që të fitojnë miliona, një njeri duhet të garojë kundër tyre që t'i ndalojë.

ilgili seansı seçerek biletinizi online satın alabilirsiniz.

Sessions

Gjersa një grumbull tiranistësh dhe mendje kriminale mblidhen për të bërë një komplot për luftë që të fitojnë miliona, një njeri duhet të garojë kundër tyre që t'i ndalojë.